Przepisy ekspertów

Dietetycyonline.pl >> Przepisy ekspertów >> Włoskie tosty z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Włoskie tosty z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Piątek, 06.11.2015 | Autor: Karolina Stokłosa | Ilość komentarzy: 0 | kategoria: Przepisy ekspertów
Włoskie tosty  z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Składniki:
4 kanapki chleba tostowego firmy Dan Cake,
1 kulka sera mozarella,
paczka pomidorków koktajlowych,
2 łyżki oliwy,
świeża bazylia,
ulubione zioła, np. prowansalskie,
sól, pieprz.

Przygotowanie:
Rozgrzej piekarnik do 180°.  W tym czasie pokrój mozzarellę na plastry. Na kromkach chleba tostowego ułóż ser, skrop go oliwą i posyp  wybranymi ziołami. Włóż do piekarnika i piecz maks. 25 minut. Gdy tosty będą już gotowe, przystrój je pomidorkami koktajlowymi oraz listkami świeżej bazylii.

Smacznego!

Skomentuj Wasze komentarze (0)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Dietetycyonline.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Dietetycyonline.pl

Nasi specjaliści do Twojej dyspozycji!

 
Strona jest zarządzana przez: Scenic Group Sp. z o.o.